Samenkomsten

Zondagse samenkomst

We komen bij elkaar om met elkaar het geloof dat we hebben te delen en te beleven. Dit gebeurt iedere zondagochtend vanaf tien uur. Op die momenten zingen we en luisteren we naar een preek door een van onze eigen sprekers, of door een gastspreker. Het komt voor dat iemand spontaan naar voren komt om iets te vertellen. Soms is dat om te vertellen wat God voor die persoon betekent en wat Hij in het leven van hem of haar heeft gedaan. Soms is het om iets heel prettigs te vertellen, maar het kan net zo goed zijn dat iemand vertelt over verdriet of zorgen. Zo delen we met elkaar in de goede en in de slechte tijden. Maar we doen meer dan het delen met elkaar; we delen dit met God, omdat we geloven dat Hij in alle situaties van ons leven direct betrokken is. Wij danken Hem en vragen Hem om hulp, leiding en een helder zicht op de situatie waarin een of meer van ons zich bevinden.

Voor de kinderen en tieners

Voor onze kinderen hebben we verschillende groepen, die op zondag hun eigen dienst hebben. Voor kinderen uit de groepen 5,6,7 en 8 van het basisonderwijs hebben we ‘De Schatgravers’, voor de kinderen uit de groepen 1,2,3 en 4 van het basisonderwijs hebben we ‘De Verkenners’.

Voor de allerkleinsten is er opvang vanaf 10.30 uur.

Op zaterdagavond zijn er iedere maand tieneravonden. Voor de jongere tieners en de oudere tieners zijn er aparte avonden.

Route

We zijn gemakkelijk te vinden. Aan de rand van de Gildenwijk, vlak achter het Piazza Center. Er is voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplaats achter de slagboom is van 10.00 tot 10.30 uur open. Plan hier je route met Google Maps.

Preken

Tijdens de zondagochtend samenkomst wordt de preek opgenomen en op YouTube geplaatst om te beluisteren.


Beluister de laatste preken

Door de week

Iedere maand zijn er tieneravonden op zaterdagavond. Op deze avonden kun je lekker chillen met je vrienden. Soms kijk je een film met elkaar, soms is er een Bijbelstudie die jou aanspreekt en soms gaan jullie met elkaar naar een evenement, zoals de EO Jongerendag en Like Jesus.

Als je het leuk vindt kom je gewoon gezellig langs!

Meer weten? Stuur even een mailtje naar info@kruispuntgorinchem.nl, of laat een berichtje achter op Facebook.

Als je gewoon meer wilt weten over Jezus of onze gemeente, kan je altijd contact met ons opnemen.